Selçuklu özel öğrencilerin kamp keyfi

  • 0
  • 1.323
Selçuklu özel öğrencilerin kamp keyfi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Selçuk Belediyesinindestek ve katkıları ile Selçuk Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkeziöğrencileri 21-26 Temmuz 2014 tarihleri arasında Pamucak’ta yaz kampıdüzenledi.

 

Yaklaşık kırk öğrencinin katılım gösterdiği kampta engelliöğrencilere hem iyi vakit geçirmek hem de spor yapmak için kamp boyunca her günöğlen ve akşam birer saat yüzme eğitimi veriliyor. Kamptaki faaliyetler sadeceyüzme ile sınırlı kalmıyor. Ayrıca sabah çevre temizliği, öğlenleri de mangalkeyfi akşamları da top oynayarak keyifli anlar geçiriliyor.

 

Kamp ile ilgili görüşlerini aldığımız kampın  eğitmenlerinden  Mustafa  Ok düşüncelerini şu şekilde dile getirdi;Biz bu kampı uzun zamandırdüşünüyorduk.Bu sene bir başlangıç yapalım dedik .Engelli ailelelerinibirbirleriyle kaynaştırmak ,Öğrencilerin toplu yaşam alanlarında nasıl kendinigeliştirecekleri bilincini kazanmaları açısından bu kampın yarar sağlayacağınıdüşündük.Sayın Belediye başkanımız bize bu konu hakkında destek oldular ve bizebu kamp yerini sağladıkları için hepsine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye başkan yardımcısı Dr.Bülent Cinel “Selçuk'ta Özel Gonca gül Reabilitasyon merkezinin yapmış olduğubu faaliyet adına teşekkürlerimizi Belediye Başkanımız adına bildirmekisterim.Değerli hocalarım ve çalışanlar bu çocukları bu özel günde ve özelyerde yaptırdıkları kampla,en azından o gözlerindeki ışıltıları görerek çokgüzel günler geçirdiklerine inanıyorum.Bu konuda Selçuk Belediyesi olaraksosyal projelerimize devam edeceğiz.Bunun dahada iyisini yaparak kampı birazdaha genişleteceğiz'' dedi

 

Selçuk Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkeziöğretmenlerinden Erkan Kazım Cilasun Kampa bir yandan eğitimler verilirke diğeryandan da keyifli anlar yaşayan özel öğrencilerle birlikte gönüllü aileleri dekamp programına dahil ettiklerini belirterek “ Selçuk Belediyesi’ne bu önemlihizmetten dolayı teşekkürlerimizi iletmek isterim. Çocukların mutluluğugözlerinden okunuyor. Bu anları herkesin görmesini isteriz. Öğrencilerimizedoğayla iç içe, mangal ve deniz keyfi yaşatan Selçuk Belediyemize minnetduygularımızı sunarız. Engelsiz Bir Selçuk hayalinin gerçekleşmesinin tohumlarıolarak gördüğümüz bu adımı önemsiyoruz” dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv