Taşer; Ülkenin geleceğini düşünerek oy kullanın

  • 0
  • 607
Yazı Boyutu:

MilliyetçiHareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, BornovaMeydanı’nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı mitingde gövde gösterisiyaptı. MHP’nin zafere emin adımlarla yürüdüğünü belirten Taşer, vatandaşlardanoy kullanırken, sadece İzmir’i değil, ülkenin geleceğini düşünerek oykullanmalarını istedi.  

Seçime günlerkala çalışmalarını hız kesmeden devam eden MHP’nin belediyecilik konusundakiuzman adayı Murat Taşer, Bornova Meydanı’nda hemşerileriyle bir araya geldi.Binlerce kişinin destek verdiği mitinge MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHPBornova Belediye Başkan adayı Erol Bahtiyar, MHP Konak Belediye Başkan adayıAdil Özyiğit ve MHP Buca Belediye Başkan adayı Levent Çizmeli de katıldı.Bornova’da doğup büyüdüğünü her fırsatta dile getiren Taşer, “Ben Bornova’da doğdum, burada çocukluğum,gençliğim geçti. Bornova benim için bir sevda. İzmir benim için bir sevda.Ekmeğini yediğim, büyük sevdama hizmet etmek amacıyla bu yola çıktık. Sizlerdenkendi evladınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Aynı zamanda yerel seçim olmasınarağmen, ülkemizde yaşanan olaylar sonucu genel seçim havasına bürünen bu seçimlerde Pazar günü sandıkbaşına gittiğinizde sadece İzmir’i değil, Türkiye’nin geleceğini de düşünerekoy kullanın. İzmir’de ve Türkiye genelinde yolsuzluk çamuruna saplanmış AKP’ninalternatifi hizmet etme vasıflarını üzerinde bulundurmayan CHP olamaz. Şuan tekalternatif Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bütün adaylarımızıdeğerlendirdiğinizde bunu daha iyi anlayacaksınız” dedi. 

“ZAFERE YÜRÜYORUZ”
 Mitingöncesinde Altındağ esnaflarından Erbey Ergen, Murat Taşer adına kestiği kurbanıÇocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı. Bu durumu konuşmasında vatandaşlarahatırlatan Taşer, “Seçim çalışmalarınabaşladığımız ilk günden bu yana kadar halkımız hep yanımızda oldu. Hiçbir zamanbelediye işçilerini bir alana toplayıp miting yapmadık. En uzaktaki köylerigezerken arabanın camından el sallayıp geçmedik. Yolsuzluklara bulaşanlar gibiparfüm dağıtmadık. Daha önce yaptığımız eserleri ve bundan sonra yapacağımızprojeleri anlattık.  Biz biliyoruz kiİzmirliler bu seçimde, yolsuzluklara bulaşanlar ile yıllardır İzmir’e tek birçivi dahi çakmayan hizmet etme becerisine sahip olmayanlara oy vermeyecek.Milliyetçi Hareket Partisi zafere emin adımlarla ilerliyor” şeklindekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv