Yakup Akkaya’dan Başkan Atila’ya ziyaret

  • 0
  • 1.169
Yakup Akkaya’dan Başkan Atila’ya ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

CHP Genel BaşkanYardımcısı Yakup Akkaya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. BaşkanAtila yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgilerverdi. Kurdukları ‘Toptan Çözüm Ekipleri’ ve ‘Dost Kart’ gibi projeleri anlatan Başkan Atila, “Bornova’daki ekonomikpotansiyelden Bornovalıların yararlanması için çalışıyor ve projelerüretiyoruz” dedi. Genel seçimlerde başarı elde etmenin yerelde yönetimlerdesağlanacak başarıdan geçtiğini ifade eden Yakup Akkaya, Başkan Atila’yateşekkür etti

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Bornova BelediyeBaşkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Belediye başkan yardımcıları ve meclisüyelerinin de katıldığı ziyarette, yerel yönetimlerin nasıl çalışması gerektiğikonuşuldu. Başkan Atila’ya başarılar dileyen Yakup Akkaya, tüm partiler içingenel seçimlerde başarılı olmanın yerel yönetimlerde sağlanacak başarıdangeçtiğini ifade etti.

 

Toptan Çözüm Ekipleri
Ziyareti nedeniyle Akkaya’ya teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı OlgunAtila, göreve geldiğinden bugüne yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirecekleriprojeleri anlattı. Yerelde kalkınmanın önemine dikkat çeken Başkan Atila,Bornovalıların yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.Sorunlara en kısa sürede müdahale için Toptan Çözüm Ekipleri kurduklarını ifadeeden Atila şöyle konuştu:  “Ekiplerimiztüm mahallerimizde çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede vatandaşımızınyanında olmak için gerekli organizasyonumuzu yaptık.”

 

‘Dost Kart’ başlıyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’ya çalışmalarına başladıkları veEylül Ayı içerisinde hayata geçecek ‘Dost Kart’ projesi hakkında da bilgi verenBaşkan Atila, üniversite öğrencilerine indirim sağlayacak uygulamadaki asılamaçlarının Bornova esnafını kalkındırmak olduğunu ifade etti. Hizmet yoluna;“Bornova bizim evimiz” sloganı ile çıktıklarını hatırlatan Atila, “Bornova’dakiekonomik potansiyelden Bornovalıların yararlanması için çalışıyor ve projelerüretiyoruz” dedi.

 

Yeni yasayla mahalleye dönüşen Beşyol Köyü’nde ilkinidüzenledikleri Kiraz Festivali’ni örnek gösteren Atila, “Festival yoğun ilgigördü. Köy halkı belki de altı ayda elde edeceği kazancı, bir günde kazandı”diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv