Yeni başkan ilk toplantısını gerçekleştirdi

  • 0
  • 1.401
Yeni başkan ilk toplantısını gerçekleştirdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, göreve atandıktansonra partisinin ilçe başkanlarıyla ilk toplantısını iftar sofrasındagerçekleştirdi. 30 ilçenin ilçe başkanlarının tam kadro katıldığı toplantıBalçova Termal Otel’de yapıldı. İftar sofrasında gerçekleşen buluşmaya; AKParti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İl Kadın Kolları Başkanı ÖzenKızılırmak, İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, İzmir BüyükşehirBelediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve İzmir’in 30ilçesinin ilçe başkanları katıldı.

 

Erdoğan’ın mesajını iletti
Hafta ortasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan RecepTayyip Erdoğan ile görüşerek il başkanlığı görevini devralan Bülent Delican,ilçe başkanlarına Başbakan Erdoğan’ın mesajını iletti. Cumhurbaşkanlığıseçiminde teşkilatlara büyük görev düştüğünü hatırlatan Delican, İzmir’deinançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak üzerlerine düşen görevi yerinegetireceklerinin altını çizdi. AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın büyük bir aileolduğunu ifade eden Bülent Delican, yeni dönemde her daim kardeşlik hukukunuesas alarak çalışma yürüteceklerini belirtti. Bu noktada ilçe başkanlarınıngörüş ve önerilerinin kendisi için çok değerli olduğunu hatırlatan Delican, AKParti’nin istişare mekanizmalarını en doğru ve en güçlü şekilde çalıştıran birsiyasi parti olduğunu belirterek, her zaman istişareye açık bir yönetimanlayışı ile çalışacaklarının mesajını verdi.

 

AK Parti’ye ve İzmir’e yakışan bir kadro oluşturulacak
En kısa sürede il yönetim kurulu üyelerini belirleyereksahaya ineceklerinin de bilgisini veren Bülent Delican, bu noktada inceeleyerek sık dokuyacaklarını ve titizlilikle yürütülen bir çalışmanın sonucundateşkilatın bütününü kucaklayan, İzmir’de en doğru çalışmayı yürütecek kadroyuoluşturacaklarını söyledi. İl Yönetim Kurulu Üyeliği noktasında kimseye verilmişbir sözü olmadığını özellikle belirten AK Parti İzmir İl Başkanı BülentDelican, “Basında çıkan bazı haberlerde yeni dönemde il yönetim kurulunda yeralacak isimler noktasında kulis bilgilerine yer veriliyor. Herkes gibi ben debu isimleri basından öğreniyorum. Benim kimseye verilmiş bir sözüm,belirlediğim herhangi bir isim yok. Araştırıyoruz, bilgi topluyoruz,teşkilatımızla istişarelerde bulunuyoruz. En doğru isimleri belirleyeceğiz.Teşkilatın bütününü kucaklayacak, AK Parti’ye ve İzmir’e yakışan bir kadroyuhep birlikte oluşturacağız. Süreç devam ediyor. Vakti geldiğinde kadromuzubasına ve kamuoyuna tanıtırız.” dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv