ESBAŞ’TAN 25. YAŞA COŞKULU KUTLAMA

  • 0
  • 5.744
ESBAŞ’TAN 25. YAŞA COŞKULU KUTLAMA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yetkilileri, ESBAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Serbest Bölgesinde görev yapan devlet birimlerinin bürokratları, Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğünün temsilcileri ile Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ESBAŞ’ın yöneticileri, Swiss Otel’de düzenlenen Gala Yemeği ile ESBAŞ’ın  25’nci Yılını kutladı.
 
Gece, Ege Serbest Bölgesinin ve ESBAŞ’ın 25 yılık başarı hikayesinin anlatıldığı kısa bir film ile başladı. Filmin ardından ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler ESBAŞ’ın gelecek vizyonunun anlatıldığı bir konuşma yaptı. Dr. Güler “ESBAŞ geride bıraktığı 25 yılda üstün başarılara imza atmıştır. Kurucumuz Merhum Kaya Tuncer’in vizyoner bakışı, bugün Ege Serbest Bölgesinin Türkiye’nin en başarılı Serbest Bölgesi olmasında en önemli faktör olmuştur. Kendisini minnetle anıyoruz” dedi. Güler, “ESBAŞ’ın bugün en önemli önceliği, bu üstün başarısını önümüzdeki 25 yıllarda bugünden daha da kuvvetli bir şekilde devam ettirebilmektir. ESBAŞ’ta hedefimiz ‘mükemmelliktir’. Dünyanın en başarılı kurumsal şirketlerinden biri olmak için kendimizi her alanda geliştirmeye, güçlendirmeye ve Mükemmellik yolunda her gün yeni bir adım atmaya devam edeceğiz. Bugün var olduğumuz değerli paydaşlarımızla birlikte, önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek ve gelişerek en başarılı serbest bölge olmaya devam edeceğiz”  dedi.

“ESBAŞ’ın başarısına şahit olduğunu ve kurucusu merhum Kaya Tuncer’i tanıdığı için çok mutlu olduğunu söyleyen TOBB Başkan Vekili, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ESBAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yorgancılar, “Kendisine İzmir’e sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Ege Serbest Bölgesinin 18.000 kişilik istihdamı ile kentimizdeki işsizlik sorununa sağladığı katkılar yadsınamaz. Ege Serbest Bölgesinde yerli ve yabancı yatırım yapmış çok sayıda ihracatçı firma bulunmaktadır. Tüm firmaları gönülden tebrik ediyorum. Bu firmaların yapmış olduğu yatırımlar kentimiz için çok değerlidir. Bu sebeple ESBAŞ’ın 25’nci Yılını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
Yemeğe katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ise "Ege Serbest Bölgesi Türkiye’deki serbest bölgeler arasında istihdam ve ticaret hacmi bakımından öncüdür. Ege Serbest Bölgesinin bu başarısından dolayı ESBAŞ’ı ve Bölgede faaliyet gösteren değerli firmaları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Umarım daha nice 25 yıl başarılarınız daim olur” dedi.
 
Ferhat Göçer ve orkestrasının sahne performanslarıyla eğlence doruğa çıktı. ELDOR Yönetim Kurulu Başkanı Pascale Forte’nin Ferhat Göçer ile düeti uzun süre alkışlandı. Program sonunda Göçer’e ESBAŞ Ebru Kulübü’nden Funda Nazlı tarafından hazırlanan özel plaket ile teşekkür edildi. 

Halime Büyükyüksel, Murat Kuru, Murat Özgürtaş, FarukGüler, Ender Yorgancılar, Ferhan Ceyhan, Talip Akın, Yusuf Kılınç,Mehmet Pulak
Pascale- Filiz Forte
Ayşe Gündüz Solak, Elvin Atlı
Sabahattin Evcin
 
Zeynep Kalelioğlu, Gökçe Öğüt
Ercan Bilginoğlu, Özel Küçükkol
Ferah- Alper Kalaycı
Serap Sönmez Göndem
Demet Durağan
Funda Nazlı, Aysun Özgüzel, Akide Erdoğan
Hünkar Karabulut, Sibel Öztürk
Gülşen Ceylan
Nilgün Türkdoğan, Nesrin Çolak, Gülnaz Aras
Devran Özek, Yüksel Yalçın
Türkan- Kemal Kunter
Güzide Cilasın, Sevi Dağlı, Melda Kuzu
Filiz Yıldız-Ercan Yağmur
İlker- Çiğdem Topkara

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv