Kültürpark Tenis Kulübü’nde sporcu ve Cumhuriye Bayramı

  • 0
  • 3.048
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi ana sponsorluğunda Kültürpark TenisKulübü’nde Konak Belediyesi Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nın “Oyuncu Gecesi” ve“Cumhuriyet Bayramı Kutlama Gecesi” düzenlendi.

Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Osman Savranve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceninkonukları geceye özel hazırlattıkları kıyafetleri ve ellerinde bayraklarıylakatıldı.Gecenin açılış konuşmasını Kültürpark Tenis Kulübü YönetimKurulu Başkanı Osman Savran gerçekleştirdi. Kulüp üyelerine geceyegösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Savran,Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek günün anısı olarak birplaket verdi.  

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise Cumhuriyet’i herortamda, her vesile ile anmanın büyük bir erdem olduğunu belirterek, andığımızsürece Türkiye’nin geleceğinin daha sağlam olacağını düşündüğünü söyledi.Tartan sözlerine şöyle devam etti: Kent yöneticisi olarak en doğalhizmetlerinden birisi de kentin değerleriyle buluşması. İzmir sadece bugündeğil, bundan 20 yıl, 30 yıl önce de önemli bir buluşma yeriydi.  Çokönemli değerleri burada tanıdık. İzmir’i İzmir yapan bütün kimliklere,değerlere de sahip olma ve biç kez daha birlikte olma şansını verdiği için çokşanslıyız. Hayalimdeki İzmir spor ekonomisinin de canlandığı, yaşandığı birİzmir. Sporun nice başarılarına ortaklık etmiş bu kentin içinde bulunduğutabloyu içime sindiremiyorum. Bunu geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.İzmir’den kaçışların olduğu bir süreçte bizim spor ekonomisini canlı tutarak,her alanda sporu daha aktif ve verimli, başarılı kılarak İzmir’de önemli birçekim merkezi oluşturacağımızı düşünüyorum. Umarım gelecekte bunlar olacaktır.Cumhuriyet Kupası hayırlı osun.”
 
BaşkanTartan, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası’nda mücadele eden ve 16 takım arasınagiren Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın 10 Kasım saat 13.00’de AlsancakStadı’nda Avusturya’nın Neulengbach takımı ile yapacağı  maça davetetti. 

Osman Savran, Hakan Tartan, Kemal Çolakoğlu 
Nurhan Ertuğrul, Ezgi HasavcI
Nihal Tacmahal
Sedef Akalın, Neal Lange, Aksel Akalın, Gaye Lange, ŞiveÇullu Alpman
Göksel-Bahar Pazarcı
Aycan,-Türker Kurtcan
Semra User, Günay Yavuz, Semahat Arusan
Sel -Aziz  Peker
Berdan Güven, Şefkat Kuyumcu
Filiz Güleç Çolak
Aysel -Cenap Öztezel
Cengiz-Pervin Özdemir
Coşkun Güner
Edibe Hoşcanoğlu
Ensar-Bircan Yurci
Osman, Pınar Savran
Tamer-Tamay Hepağır

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv