Urla Rotary’de Bayrak Kastro’da

  • 0
  • 3.997
Urla Rotary’de Bayrak Kastro’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Urla Rotary ve Rotaract Kulüplerinde başkanlık madalyonlarla2014-2015 başkanlarına  devredildi. . Wyndhamİzmir Özdilek’te  gerçekleşen törenleUrla Rotary Kulübü Başkanı Turgut Yemişçi, başkanlık madalyonu ve görevini Avram Kastro’ya,  Urla Rotaract Kulübü Başkanı Hasan Kayan da başkanlıkmadalyonu ve görevini Baran Mercan’a devretti.

 
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katıldığı törende,eski başkanlar birlikte çalıştığı arkadaşlarına   gününanını armağanlar verirken  RtaryKulübü’nün iki yeni ve önemli projesinden bahsedildi.

Rotary 2440’ncı Bölge Federasyonu Başkanı Esat Kardiçalı’nıneşi İclal Kardiçalı afet barınak projesi ile  afet durumlarında afetzedelerin hayattakalmaları için haftalarca yetebilecek malzemelerin bulunduğu yardım kutularıhazırlandığını söylerken,  Ülkemizin afetbölgesinde yer aldığını belirten Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı EsatKardiçalı  ise bunun afet durumlarındaülkemizin her köşesine varabilmek ve oradaki insanların yaralarını sarabilmekiçin yapmış oldukları bir çalışma olduğunu söyledi.
Urla Rotary’nin yeni başkanı Avram Kastro, Bir diğer önemli projenin isedünyada bir ilk olarak Urla Kadıovacık Köyü’nde karbon ayak  izinin silinmesi olduğunu belirterek, üretilensera gazı miktarı açısından insan faaliyetlerinin çevreye verdiği zararınölçüsü olarak bilinen karbon ayak izinin ortadan kaldırılması olduğunu ifadeetti 
Urla Belediye BaşkanıSibel Uyar Urla Rotary’d Rotary  ailesineteşekkür ederek, Urla için yararlı olacak tüm çalışmalara destek vereceğinisöyledi.
  Baran Mercan, Dilara Yöndem, Hasan Kayan
Kübra- Mesut, Kardelen Türkoğlu
Esin – Tevfik Turna
Yasemin- Tafun İyiel, Gülay- Mehmet Maraba

 Ertan- Zehra Soydan
Merve Karakaya, Alp Özdemir
Avram- Mualla Kastro, Turgut- Nihal Yemişçi
Nursev- Metin Hepyükselen
Beatrice- Carlo Perego
Hale Beşer, Senay – Necdet Büyükbay, Ceylan- CeylinKılyar
Sibel Uyar, Baran Nebi Uyar
Nurten – Lütfi Demir
Rıdvan- Hatice Orhan, Nilgün- hamdi Çoban
Gizem Kahraman
Yasemin  Oksal
Begüm Şanlı
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv